Klanten geven ons een score van 5/5

Theorielessen

Het theorie-examen is de eerste stap om een rijbewijs te behalen. U kunt het theoretisch examen afleggen vanaf 17 jaar in een examencentrum naar keuze. Er is in Limburg een examencentrum in Bree en Alken.

De theoriecursus

Deze bestaat telkens uit 12 uur verdeeld over 4 avonden van 3 uren (18u tot 21u).

In mijn theorielessen probeer ik aan de hand van voorbeelden en oefeningen jullie voor te bereiden op het theoretisch examen.
Er worden praktijksituaties op een beeldscherm geprojecteerd.
En vooral, er zal op tijd gelachen worden, we zorgen dat het niet saai is !

Algemene info

  • Kan vanaf 17 jaar, doch voor het praktisch examen kan je pas gaan vanaf je 18de.
  • 2x niet geslaagd op theoretisch examen leidt tot de wettelijke verplichting een theoriecursus te volgen van 12 uren.
  • Onze rijschool is gevestigd te Bree.
€ 130

Volgende theoriecursus

De theoriecursus bestaat telkens uit 12 uur verdeeld over 4 dagen en gaat door van 18u00 tot 21u00. Er dienen minimum 8 inschrijvingen per les te zijn. De eerstvolgende cursus gaat door op volgende dagen:
 

Cursus 2024:

- 27 - 28 - 29 - 30 mei

- 8 - 9 - 10 - 11 juli

- 19 - 20 - 21 - 22 augustus

Schrijf je in

Wat zeggen onze leerlingen?

Geweldige rijschool! Zeer duidelijke theorielessen op een leuke manier gebracht door Sophie. Aan de 20 uur praktijklessen heb ik ook enorm veel gehad. Wat een unieke manier om alles stap per stap aan te leren in plaats van dat je alles (sturen, pinken, gas-rem, spiegels kijken, schakelen,...) vanaf de 1ste moment moet combineren. Bij veel van mijn vriendinnen was dit een probleem om alles te gelijk aan te leren dus ben ik zeer dankbaar voor deze unieke aanpak want het werkte!!! Met een extra bedankje aan Daniël voor zijn geduld, meermaals herhalen en herhalen van de basics en de gezellige sfeer tijdens het rijden. Ik hoor nu vaak dat ik precies al jarenlange ervaring heb achter het stuur en mopjes zoals "niet verwacht dat ik dit ooit ging zeggen bij een vrouw maar jij kan geweldig goed en veilig rijden voor een vrouw" blijven ook niet achterwegen. Super tevreden en dankbaar!! P.s.: die voorrang van rechts, daniel, daar blijven we extra aandacht aan geven zene! Groetjes Sarah

Sarah Govaerts

Ik heb net mijn Belgisch rijbewijs gehaald! Het was een geweldige ervaring met Sophie en Dominique voor mijn rijlessen! Ik wil hen echt bedanken voor hun geduld, professionele vaardigheden en nuttige tips, en striktheid om een ​​goede en veilige rijgewoonte aan te leren voor beginners zoals ik, en ook voor het plezier dat we hadden tijdens het rijden! Ook hebben ze geweldig werk geleverd om mij de rijlessen in het Engels te geven, aangezien mijn Nederlands te beperkt is! Na alle trainingen ben ik uiteindelijk redelijk zelfverzekerd over mijn rijgedrag en parkeren, zelfs als nieuwe bestuurder om op smalle en drukke parkeerplaatsen te parkeren! Op basis van mijn eigen ervaring heb ik deze rijschool al aanbevolen aan mijn vrienden en collega's die volgend jaar rijlessen willen volgen. Ook is het een aanrader voor wie de rijvaardigheidscursussen in het Engels wil volgen.

Yinghuan Kuang

De communicatie qua planning van de lessen en het praktisch examen liepen perfect. Daniël geeft ook goed en duidelijk les. Hij legt alles goed uit en geeft continu tips. Ook de sfeer tijdens de les in de auto zelf is geweldig leuk. De rijlessen zijn zo voorbij voor je het beseft gewoon omdat ze zo leuk zijn :) Ik zou deze rijschool echt aanraden aan iedereen.

Mathias Van Dromme

Schrijf je in

Wil je je inschrijven voor onze theorielessen? Vul dan het formulier hieronder in en we geven je een seintje ter bevestiging.

We bewaren de info die je doorstuurt tijdelijk en met respect voor je privacy.

Rijschool Sophie

Erkende rijschool van 3/12/18
Erkenningsnurmmer : 2835.1
 
Kloosterpoort 2
3960 Bree

0472 23 19 10
info@rijschoolsophie.be

Openingsuren

Kantooruren enkel op afspraak:
- woensdag van 18 tot 20 u
- vrijdag van 10 tot 12 u